Tehnologie

FUNDATIA

Executata de beneficiar sau prin colaboratori ai societatii.

PERETI

Structura peretilor permite alegerea mai multor tipuri de finisaje exterioare si interioare ale constructiei, in functie de dorinta clientului.

IZOLATIE

Izolatia se realizeaza cu vata minerala Ursa armata cu fibra de sticla fara/cu suprafata lacuita, strat ignifug vinil alb, cu hartie kraft. Avantaje: greu inflamabile, nedeformabile, reciclabile, usor de manevrat, rezistente la imbatranire si la substante chimice, imputrescibile, nu emana substante poluante.

 

 

INVELITOARE

Invelitoarea unei locuinte reprezinta prima linie de aparare impotriva capriciilor naturii. Pe langa proprietatile ei hidrofuge, asigura si o buna izolare termica. Gama larga in care sunt fabricate, de la traditionala tigla ceramica si pana la cele mai moderne si complexe sisteme de invelitori, fac ca alegerea sa nu fie una usoara.

SINDRILA BITUMINOASA

Reprezinta una dintre cele mai moderne si actuale solutii pentru a rezolva problema invelitorii, putand fi folosita atat pentru renovarea acoperisurilor vechi, cat si pentru acoperisurile noi. Sindrila bituminoasa este compusa din granule ceramizate, un strat bituminos si o armatura cu fibra din sticla. Continutul de bitum este cu 40% mai mare decat in cazul sindrilei din sticla, facand ca aceasta invelitoare sa aiba calitati superioare in ceea ce priveste izolarea termica.

Un alt avantaj important il constituie rezistenta la foc.

Sindrilele bituminoase sunt compatibile cu diferite muchii si sisteme de scurgere, nemaifiind necesare accesoriile speciale, intalnite la celelalte tipuri de invelitori. Optional pot fi montate opritoare de zapada.
Aceasta invelitoare este disponibila pe piata autohtona intr-o mare varietate de culori, ce pot fi asortate la aproape orice fatada sau peisaj. Are o greutate aproximativa de 8 kg/mp si rezista destul de bine la apa.

TIGLA CERAMICA

Fabricata din argila amestecata cu apa, uscata la aer si arsa in foc, a rezistat pe piata invelitorilor si continua sa o faca datorita faptului ca poate fi folosit pentru orice fel de acoperis (nou sau refacut).Gama variata de modele si culori in care puteti gasi pe piata tiglele ceramice, poate satisface si cele mai exigente pretentii, oferind locuintei dumneavoastra un aspect placut care sa va reprezinte.

TIGLA METALICA

Fiind usoara (aproximativ 4,5 kg/mp) si datorita unui sistem eficient de prindere, poate fi montata pe sarpante cu capacitati portante mai mici, in acest fel contribuind substantial la diminuarea costurilor cu structura de rezistenta. Fixarea este realizata cu suruburi autofiletante pe structura de sipci si contrasipci din lemn, rezultand o invelitoare cu un grad ridicat de etanseitate. Durata lor de viata poate depasi 50 de ani.  
Acest tip de invelitoare este fabricat din otel zincat la cald si protejata pe ambele fete impotriva coroziunii cu un sistem multistrat care ajuta si la mentinerea in timp a culorii.

SISTEM  PLUVIAL

Sistemul este facut din tabla de inalta calitate ambutisata acoperita cu zinc 275g/m2 sau aluzinc 185g/m2 cu un strat de acoperire S.P.T ( strat intermediar de protectie de polimer ) avand dubla protectie de 50 microni de plastisol pe ambele fete.

FINISARE INTERIOARA(LAMBRIU INTERIOR SAU GIPS CARTON)

Lambriu selectionat clasa A, diferite lungimi( grosime 20 mm, latime 100 mm)FINISARE EXTERIOARA (LAMBRIU EXTERIOR SAU POLISTIREN)

Lambriu selectionat clasa A, diferite lungimi( grosime 43 mm, latime 100 mm)
Imbinarea se face prin dublunut si feder.

PLAFON (LAMBRIU SAU GIPS CARTON)

Lambriu cu grosimea de 20 mm si latime de 100 mm. Placile din gips-carton sunt din ce in ce mai utilizate ca material pentru constructii la nivel international. In interiorul cladirilor, acestea pot fi utilizate pentru a realiza pereti despartitori, tavane. Ele au un rol foarte important in izolarea acustica si termica, dar si in protejarea impotriva incendiilor si a umezelii.
Placile din gips-carton sunt tip sandwich, compuse dintr-un strat de ipsos intre doua folii de carton, fiind reciclabile in totalitate.

PARDOSEALA (PARCHET, DUSUMEA)

Pardoseala din lemn este una dintre cele mai durabile si mai sanatoase tipuri de pardoseala. Acesta ofera si caldura unei locuinte. In plus, o pardoseala din lemn masiv, tratata si ingrijita corespunzator, poate dura foarte mult timp.
Pardoseala din lambriu cu grosime de 20 mm si latimea de 100 mm, lambriu rasinos, parchet.

INSTALATII(ELECTRICA,SANITARA, TERMICA, GAZ)

Pot fi realizate de catre beneficiar sau prin colaboratorii societatii noastre pentru care garantam calitatea lucrarii.